Mobil logo 2 26 aug

BVC mottagning

På BVC tar vi emot barn och familjer i åldrarna 0-6 år. Här står barnet i centrum och vi arbetar med kostnadsfri förebyggande hälso övervakning och rådgivning i allt som rör ditt barns hälsa och utveckling. Ingen fråga är för liten eller för sto, vårt mål är att ni ska känna trygghet! På BVC arbetar vi i team bestående av distriktssköterska, distriktsläkare och psykolog. Vi följer region Hallands barnhälsovård/program och vaccinationsprogram.

Nybliven förälder

Kontakta oss så bokar vi ett hembesök där ni får träffa er BVC sjuksköterska. Vi erbjuder hembesök till alla nyblivna föräldrar oavsett om det första gången man blir förälder eller inte. Det spelar ingen roll om man fött barn eller adopterat barn.
För nyblivna mödrar erbjuds en särskild screeningundersökning för att upptäcka depression ,  en EPDS -intervju( Edinburgh Postnatal Depression Scale). Intervjun genomförs  av bvcsköterskan.

Föräldrargrupp

Vi erbjuda föräldragrupp till alla nyblivna föräldrar oavsett om det första gången man blir förälder eller inte. Nya föräldragrupper startas kontinuerligt, din BVC-sköterska har mer information. Föräldragruppen är en del i föräldrautbildning och erbjuds olika kompetenser in så som barnpsykolog barn dietist barn logoped och bibliotekspersonalpersonal.

Amningsrådgivning

BVC-sköterskan kan ge råd om amning och har särskild utbildning för det. KONTAKTA OSS

Välkommen till vår BVC -mottagning på Husläkarna Varmbadhuset i Varberg!

Varmt välkommen!

Strandgatan 5
432 44 Varberg

tel 0340 675881
info@huslakarnavarmbadhuset.se

BVC-mottagning Husläkarna Varmbadhuset Varberg